Vi är experter på tak

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av saker som har med ditt tak att göra. Detta inkluderar bland annat de du ser här nedan.

services_icon1

Takläggning

Självklart är just takläggning en av de många tjänster vi erbjuder. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg i det faktum att ditt tak kommer att läggas på ett korrekt och säkert sätt. Med oss behöver du därför inte känna dig det minsta orolig över att något ska gå fel.

services_icon1

Montering av solceller

Vill du kunna bidra till en bättre miljö genom att få din energi från solceller? I så fall är också detta något vi kan hjälpa dig med. Du behöver bara ta kontakt med oss och berätta vad det är du behöver hjälp med så sköter vi resten åt dig.

services_icon1.png

Byggrelaterade arbeten

Vi erbjuder även ett flertal byggrelaterade tjänster. Vi kan bland annat hjälpa dig med utvändiga renoveringar, såsom fasadrenoveringar, samt invändiga renoveringar, såsom badrumsrenoveringar och totalrenoveringar.

services_icon1

Rådgivning

Har du några frågor som har med tak eller andra byggtjänster att göra? Vill du exempelvis veta vilken typ av tak som passar sig bäst för just din fastighet? Då kan du vända dig till oss för rådgivning. Våra erfarna medarbetare ger gärna svar på alla frågor du kan tänkas ha.