feature-img2

Komplett Bygg & Tak AB

Välkommen till Komplett Bygg & Tak AB! Vi som jobbar här har lång erfarenhet av att jobba med takläggning och andra typer av tjänster inom bygg och entreprenad, från poolbyggen till fasadrenoveringar. Anlitar du oss kan du därför känna dig helt trygg i det faktum att vi är ett företag som vet hur man ska slutföra ett projekt på bästa möjliga sätt.

Du som vänder dig till oss kan alltid räkna med att vi är med dig genom hela byggprojektet, från att vi i samråd med dig tar fram en projektplan, till att vi färdigställer jobbet och ser till att det slutbesiktigas. Alla våra hantverkare är dessutom utbildade, så de har full koll på vad de gör, både när det kommer till teori och praktik. Kontakta oss du med så ska vi se till att du får den hjälp du behöver!

Vi är ett gott och glatt gäng

Vi på Komplett Bygg & Tak AB är dessutom ett mycket gott och glatt gäng som alltid ger dig ett trevligt bemötande. Hos oss får du därför en rakt igenom trevlig kundupplevelse från början till slut!

4343

Vi finns tillgängliga i hela Stockholmsområdet

Vi på Komplett Bygg & Tak AB utgår från Tyresö. Det betyder dock inte att Tyresö är det enda stället i Stockholmsområdet där vi erbjuder våra tjänster. Oavsett var i Stockholm med omnejd som du bor någonstans kommer vi nämligen mer än gärna hem till dig och ger dig den hjälp du behöver.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify